Følg oss på facebook
Basse in English

Bassenovelle: Men bassen min får du aldri

Erotisk bassenovelle #2 av JaniX, skrevet i 2002

– Hva du driver med?
– Holder på å lage en basse.
– Har du ikke én?
Jeg har 22 basser, for å være nøyaktig. Sist jeg telte. Noen ganger gjør jeg det. Jeg tok henne med inn på kjøkkenet mitt. – Det her er en spesiell en.
Taust ble vi stående og betrakte kjøkkenbenken. Jeg andektig, hun dro på smilebåndet.
– Kan jeg sette meg, eller?
Uten å vente på svar kippet hun av seg sandalene og satte seg på kjøkkenbenken. Nikket mot bassen som lå ved siden av henne. – Seriøst. Hva er det?
– Et forsøk på en 4-rings basse.
– I motsetning til..?
– 2 eller 3-rings basse.
– Ah! En slags bassens hellige gral?
– Noe sånt.

Hun hadde topp og skjørt på; nakne armer, nakne skuldre, nakne legger, nakne føtter. At hun plutselig hadde dukket opp på visitt, mens jeg nærmet meg fullbyrdelsen av 4-ringsbassen, satte meg litt ut av spill.
– Alle sier at det ikke går an å lage en 4-rings basse, men jeg har færre og tynnere ringer på hver remse for å …
Det var her hun strakte seg dovent, og la det ene benet i kors over det andre – og som gjorde at jeg i ren vanvare skottet rett i skrittet på henne.

Fort stirret jeg ned på bassen på benken foran meg. – … for å minke luftmotstanden og gjøre den lettere å kontrollere. Så snart jeg er ferdig med å tre på ringene…

Det tok en stund før jeg torde å se på henne igjen. Da satt hun med et lite smil om munnen, men blikket hennes var langt, langt borte. Det slo meg at en basses luftmotstand muligens ikke var det som interesserte henne mest her i verden.
– Jeg kjeder deg.
– Neida! Hun la hodet på skakke. – Jeg satt faktisk og tenkte på hender.
– Hvilke?
– Dine.
Jeg så på hendene mine, snudde på dem. – Disse klæbbete nevene?
Hun lo. – Det er ikke noe klæbbete over dem. Når du holder på med bassen ser de ømme, nesten sensuelle… Uansett, sa hun og kremtet. – Jeg fikk akkurat en idé til en ny fotoserie, og jeg tror temaet må være… hender. Kan jeg fotografere dine en dag..?
– Ja, jøss. Jeg var glad – og smigret.
Første gangen hun fortalte at hun satset på fotografering var jeg rimelig brisen og hadde sagt at hun bare måtte si fra hvis hun trengte en nakenmodell, og den vitsen hadde hun bare hørt en million ganger før.

Jeg så ned på hendene mine, som hun en dag ville fotografere. Nå skalv de sånn at det var umulig å fortsette med bassen. Jeg så på henne.
– Har du lyst til å hjelpe meg?
Hun hoppet ned fra kjøkkenbenken og stilte seg foran meg. Tett foran meg. Tredde på en ring på en av remsene, snudde på hodet, slik at håret hennes kilte meg på haken.
– Gjør jeg det riktig?

Ikke helt. Jeg svelget.
Vel, ingen skal si at jeg ikke har integriteten i orden. Skal jeg ned, skal jeg i alle fall ned med flagget til topps, og vite at jeg ikke har besudlet bassens gode navn og rykte.
– La meg vise deg…
Hun gjorde ikke mine til å flytte seg, og i læringens navn måtte jeg legge armene rundt livet hennes. Med basse-forskningens renhet i hjertet måtte jeg stryke vekk en hårlokk fra skulderen hennes og lene meg inntil henne. – Slik…

– Hva gjør vi nå, spurte hun med ansiktet halvveis vendt mot meg da hun hadde tredd siste ring på siste remse av bassen.
Jeg kysset henne på kinnet, nesten fraværende, hadde ikke lyst til å slippe henne, kunne ikke slippe henne. – Jeg vet ikke.
– Jeg har et forslag, sa hun og snudde seg helt rundt. Hun hadde lagt armene sine rundt meg, så opp på meg med et glimt i øyet som gjorde meg til varm lava innvendig. – Jeg er lei for det, mumlet hun smilende i det vi sultent kysset hverandre.
– Hva da, spurte jeg desorientert.
– 4-rings bassen. Hun feide unna bassen fra kjøkkenbenken så ringer og gummireimer skvatt i alle retninger. Satte seg på benken, trakk meg inntil seg. – At den ikke blir ferdig…
– Åh, den, sa jeg i det i det basse likevel var det siste jeg tenkte på. – 4-rings bassen er nå bare en myte…

Erotiske bassenoveller:
Bassenovelle: Noen som basser for meg?
Bassenovelle: Men bassen min får du aldri
Bassenovelle: Basse – En trøndersport.

  skrevet av lars Kommentarer (2)

  2 Kommentarer

  1. Fy faaaan for ei historie!!!!!!!!

  2. Fy faaaan for ei historie!!!!!!!! woooooo

  Kommenter

  (Navn og e-post er påkrevd)
  Navn
  E-post
  Nettsted
  Din kommentar


  Hvordan får jeg bilde ved kommentaren min?
  For å få ditt eget ikon når du kommenterer på en artikkel må du lage en konto på gravatar.com. Dette er en gratis-tjeneste. Du bruker epost-adressen din du har registrert hos gravatar.com når du kommenterer her og ikonet ditt dukker opp automatisk. Overalt der de bruker gravatars!