Følg oss på facebook
Basse in English

Bassesett til salgs

Et basse-sett. Foto: Lars Andersen/basse.no

Er du for lat til å lage din egen basse? Nå kan du kjøpe et eksklusivt bassesett! Boksene inneholder én basse og ett kritt, i tillegg til en lekker trykksak med basse-info. Årets julegavetips?
PS: Settene er nå utsolgt – i denne omgang..

Vet du ikke hva basse er? Les her!

Vi har nå laget 100 stk basse-sett for salg til kostpris. For mange er terskelen for høy til å lage sin egen basse. Da mener vi det er riktig å gi folk en flying start inn i bassens verden.

I settet ligger det en bra basse, ett kritt og infomateriell med diverse historikk, hvordan lage basse selv, tips og triks om bassespilling etc.

For å produsere bassene, har vi blant annet brukt støtten grasrotgiverne våre har bidratt med.  Les mer om hvordan bli grastrotgiver her.

Settene koster 100,- og er tilgjengelig i følgende butikker:

(Kjøp gjerne noe annet fra disse butikkene også, når du allikevel er innom)


Om prosjektet

Bassebokspyramide. Foto: Lars Andersen / basse.noDette er et testprosjekt der vi sjekker interessen blant folk for å kjøpe seg en basse. Om det blir vellykket, kan det hende det blir en ny runde senere. Bassesettene selges til kostpris, så ingen tjener penger på dette.

Det er ment som et tiltak for å gjøre bassen mer tilgjengelig. I en perfekt basseverden burde alle lage sin egen basse, men vi har erkjent at dette ikke vil skje.

Da er det bedre å knyte basser under armene på folk og tilby dem basser til en ok penge. Vi vil jo tross alt at folk skal spille!

Likefullt har vi et håp om at basseinteressen økes med dette, og at flere vil lage egne basser i framtida.

Sånn sett kan vi si at den dagen alle lærer (og gidder) å lage sin egen basse, og vi ikke selger flere sett, er prosjektet i mål:-)

Vi har samarbeidet med Dagsverket om produksjonen av bassene, og med Jonny Snorkel/Darling Media om brosjyren. Trondheim Kommune har som vanlig støttet oss med noen kroner, slik at vi ikke skal gå i minus. Og igjen nevner vi grasrotgiverne til Foreningen for Bassens Fremme. Takk til alle disse.

Bruk bassen!
Bassesettene er geniale julegaver, men det er viktig at bassene faktisk blir brukt og ikke bare havner som utstilling på hylla. Enten du kjøper til deg selv eller noen andre; følg opp og se til at bassen ikke blir liggende i boksen sin, men benyttes slik det er meninga den skal!

  skrevet av lars Kommentarer (17)

  17 Kommentarer

  1. Basse Bas says:

   Flotte saker. Dette var et bra tiltak. Løp og spill!

  2. Helen says:

   Applaus!!! Stå på

  3. Bærgen says:

   Mulig å få sendt dette i posten? Beste julegaven jeg har sett på lenge.

   • Lars says:

    Hei Bærgen, i utg.pkt ikke. Vi har satt bort salget, fordi vi ikke har tid til å administrere denslags. Men om du garanterer at bassen kommer til å bli brukt, KAN det stille seg anderledes… 🙂

  4. Vera says:

   Ha! Beste julegaven til den som har alt. Og som kanskje trenger å komme ut av godstolen…..

  5. Lon says:

   Waxi Suvv!

  6. Marius says:

   Høøøy
   Jeg og vil ha et bassesett. Skal det lages fler?

   • Lars says:

    Marius: håper det! Det er ganske tidkrevende å lage disse setta, men vi håper på god hjelp. Forhåpentligvis blir det noe før sommeren. Du får sjekke innom her om litt 🙂

  7. Terje says:

   Kunne det ha vært en tanke at den lekre trykksaken som var med bassesettene kanskje ble lagt ut her som en pdf?

  8. Lars says:

   Hei, ja det er en finfin ide. Her ligger det et dokument:
   https://basse.no/publikasjoner/basseregler.pdf

   og bilder av den orginale pamfletten fra basse-vm i 1986:
   https://basse.no/publikasjoner/basseregler_vm.pdf

  9. Tony Indergaard says:

   Er det fysisk mulig å få kjøpt et slik bassesett? Skal på basse-hyttetur helgen 17.-19. sept 2010 og det hadde vært kanon og ha med et slikt sett.
   Please !!!!!!!!!!!!

   • Lars says:

    Hei Tony,
    desverre er det ikke fysisk mulig lenger (heller ikke psykisk:) Jeg vet Fru Pedersen har tatt inn noen andre sett som Dagsverket laga på eget initiataiv, men tror de er utsolgt (?). Det kan være verdt å ta en telefon enten dit, eller til Dagsverket direkte!

    evt lage en basse selv da 🙂

    • Tony says:

     Hei Lars og takk for svaret. Skal sjekke ut tipsene dine. Har forsåvidt et par gode basseballer til hytteturen, men de andre gutta (gutter og gutter, alle er passert 40) hadde slikket hånden min om jeg hadde linet opp et slikt sett 🙂

  10. Mari says:

   Jeg har laget bassesett i forbindelse med et skoleprosjekt, og et kan bli ditt for 190 kr inkludert porto.

   http://epla.no/handlaget/produkter/140035/#main_image

  11. Trond M Storstad says:

   Er det mulig å få kjøpt en basse nå for tida?

   • Lars says:

    Hei. Basse.no har ingen til salgs for øyeblikket nei. Jeg lurer på om det sirkulerer noen sett som Dagsverket i Trondheim står for, med samme design som det vi hadde på settene i denne artikkelen – men basse.no kan ikke gå god for kvaliteten på disse settene sånn i utgangspunktet. Litt uheldig at de bruker samme designet, det må ryddes opp i.
    Det beste er kanskje om du lager din egen? 🙂

  Kommenter

  (Navn og e-post er påkrevd)
  Navn
  E-post
  Nettsted
  Din kommentar


  Hvordan får jeg bilde ved kommentaren min?
  For å få ditt eget ikon når du kommenterer på en artikkel må du lage en konto på gravatar.com. Dette er en gratis-tjeneste. Du bruker epost-adressen din du har registrert hos gravatar.com når du kommenterer her og ikonet ditt dukker opp automatisk. Overalt der de bruker gravatars!