Følg oss på facebook
Basse in English

Basse på RBK-trening?

RBK-logo10. juli 2001 sendte vi et brev til Rosenborg Ballklub og Nils A. Eggen. Vi syntes at RBK kunne innføre basse på treningene sine. Les brevet her!

Basse på RBK-trening

Hei og takk for mange mange fine år som RBK har gitt oss fotballentusiaster! Vi følger med dere og håper selvølgelig RBK gjør det bra også i fremtiden.

I disse tider med spilleroverganger og kapitaljag, synes vi det er viktig at man tar seg tid til å roe ned litt. Det er faktisk tid til refleksjon; få tankene bort fra mas i noen minutter – og det er her vi kommer inn:

Vi synes det skal innføres bassespilling på RBK-treningene.

Ei lita økt i uka er sannsynligvis nok. Det er mange argumenter for å innføre bassespillingen. Her er noen:

1. Det sosiale aspektet. Det er et poeng at det skal være humørfylt og gøy å spille. Dette skaper samhold og trygghet blant spillerne og i laget, noe som har en positiv effekt både på fotballbanen og ellers i klubben.

2. Nett- eller tennisfotball som praktiseres i dag er vel og bra. Med bassen som et supplement til dette – gjerne nettbasse, eller bare sentring og triksing – øves balanse og finmotorikk opp og man kan etterhvert begynne å snakke restitusjon også på det mentale plan.

3. Det er viktig at fotballklubbene bevarer sin identitet og er bevisste på hva de representerer. Vi mener alle spillere som har vært innom RBK skal huske klubben godt. Ikke bare skal de ha smakt inter- og nasjonal fotballstorhet – de skal ha fått tygge Trondheim og Trøndelag, noe bl.a. bassen representerer gjennom sin ur-trønderskhet

4. En klubb av RBKs kaliber har gjennomslagskraft. Innføres bassen på trening, veier dette tungt og dere er da med på å gjenopplive/bevare denne ærverdige sporten, slik den fortjener.

  Dette er altså et forslag ispedd en dose godt humør. Likefullt er det seriøst ment.

  Vi stiller selvfølgelig gladelig opp med gratis basser og veiledning. For mer info om basse, se våre internettsider: www.basse.no

  Vi ser virkelig fram til å høre fra dere!

  Dette brevet ble sendt Nils Arne Eggen 10. juli 2001. Vi fikk desverre aldri noe svar…

   skrevet av lars Ingen kommentarer
   Tags:

   Kommenter

   (Navn og e-post er påkrevd)
   Navn
   E-post
   Nettsted
   Din kommentar


   Hvordan får jeg bilde ved kommentaren min?
   For å få ditt eget ikon når du kommenterer på en artikkel må du lage en konto på gravatar.com. Dette er en gratis-tjeneste. Du bruker epost-adressen din du har registrert hos gravatar.com når du kommenterer her og ikonet ditt dukker opp automatisk. Overalt der de bruker gravatars!