Følg oss på facebook
Basse in English

Bassenovelle: Noen som basser for meg?

Erotisk bassenovelle #1 av JaniX, skrevet i 2002

Herregud, så barnslig, var hennes første tanke. Langt der framme, i enden av parkeringsplassen, akkurat der hun måtte gå forbi, der stod en gjeng gutter og spilte basse. Strålende ettermiddagssol i skarp vårbris. Støv og grus som virvlet opp, armer og ben i alle retninger. Surr av opprømte stemmer.

– Den var ute!
– Var den ikke!

Hun dro på smilebåndet. Enn at voksne mannfolk holdt på sånn!

Du tror du er tøff, ja, tenkte hun da hun var kommet nærmere. Han så koselig nok ut med ermene på genseren trukket opp og det mørke bustete håret rett til værs. Men han hadde hendene i bukselommene mens hans spilte, som om han var en overlegent bedre bassespiller enn de andre.

Hun himlet oppgitt med øynene, men fulgte likevel med mens han driblet bassen med kneet, så med innsiden av foten, så kneet igjen.

– Avlevegring, skrek en fyr med briller.
– Ego, sa en annen.

Enig, tenkte hun og kniste for seg selv. Han fikk omsider hendene ut av lomma og vips var bassen landet hos han med brillene. Okay da, du er litt stilig, medgav hun motvillig for seg selv. Fin rumpe óg, kunne hun konstatere da han stappet hendene i lomma igjen. Hun tok seg sammen, kikket på ansiktet hans i stedet, et gutteaktig fjes med blikket festet på bassen.

Det var nesten så hun ble fornærmet over at han ikke hadde lagt merke til henne. Hun var ikke langt unna dem nå. Impulsivt gjorde hun et kast med hodet, som om det halvlange håret var plagsomt i brisen. Ingen reaksjon. Bingo, tenkte hun selvtilfreds noen sekunder senere. Han holdt på å ta overbalanse og bassen deiset ned i ruta hans. Til stor jubel og et vell av kommentarer fra de andre:

– Klæbb!
– Skjerp deg!
– Slutt å sjå på pia og konsentrer deg.

Han hevet øyenbrynene muntert, møtte blikket hennes og så på henne mens han svarte kameraten:

– Er ikke så lett det, sjø…

Veldig, veldig sjarmerende, tenkte hun i det hun gikk forbi. Så ned i bakken, var blitt temmelig rød rundt ørene. Hun måtte ikke snu seg. Hvis hun bare ikke snudde seg nå ville hun fremdeles ha et snev av kulhet igjen.
Hun stanset. Først nå oppdaget hun at hun selv hadde stappet hendene i bukse-lommene, men det var for sent å korrigere det. Hun snudde seg sakte.

– Ble du slått ut av spillet nå?
– Nei.

Hun tillot seg en siste titt på ham før hun sa akkurat det hun tenkte:

– Det var dumt.

Erotiske bassenoveller:
Bassenovelle: Noen som basser for meg?
Bassenovelle: Men bassen min får du aldri
Bassenovelle: Basse – En trøndersport.

  skrevet av lars Ingen kommentarer

  Kommenter

  (Navn og e-post er påkrevd)
  Navn
  E-post
  Nettsted
  Din kommentar


  Hvordan får jeg bilde ved kommentaren min?
  For å få ditt eget ikon når du kommenterer på en artikkel må du lage en konto på gravatar.com. Dette er en gratis-tjeneste. Du bruker epost-adressen din du har registrert hos gravatar.com når du kommenterer her og ikonet ditt dukker opp automatisk. Overalt der de bruker gravatars!