- www.basse.no - https://www.basse.no -

Bassesett til salgs

Et basse-sett. Foto: Lars Andersen/basse.no

Er du for lat til å lage din egen basse? Nå kan du kjøpe et eksklusivt bassesett! Boksene inneholder én basse og ett kritt, i tillegg til en lekker trykksak med basse-info. Årets julegavetips?
PS: Settene er nå utsolgt – i denne omgang..

Vet du ikke hva basse er? Les her!

Vi har nå laget 100 stk basse-sett for salg til kostpris. For mange er terskelen for høy til å lage sin egen basse. Da mener vi det er riktig å gi folk en flying start inn i bassens verden.

I settet ligger det en bra basse, ett kritt og infomateriell med diverse historikk, hvordan lage basse selv, tips og triks om bassespilling etc.

For å produsere bassene, har vi blant annet brukt støtten grasrotgiverne våre har bidratt med.  Les mer om hvordan bli grastrotgiver her.

Settene koster 100,- og er tilgjengelig i følgende butikker:

(Kjøp gjerne noe annet fra disse butikkene også, når du allikevel er innom)


Om prosjektet

Bassebokspyramide. Foto: Lars Andersen / basse.noDette er et testprosjekt der vi sjekker interessen blant folk for å kjøpe seg en basse. Om det blir vellykket, kan det hende det blir en ny runde senere. Bassesettene selges til kostpris, så ingen tjener penger på dette.

Det er ment som et tiltak for å gjøre bassen mer tilgjengelig. I en perfekt basseverden burde alle lage sin egen basse, men vi har erkjent at dette ikke vil skje.

Da er det bedre å knyte basser under armene på folk og tilby dem basser til en ok penge. Vi vil jo tross alt at folk skal spille!

Likefullt har vi et håp om at basseinteressen økes med dette, og at flere vil lage egne basser i framtida.

Sånn sett kan vi si at den dagen alle lærer (og gidder) å lage sin egen basse, og vi ikke selger flere sett, er prosjektet i mål:-)

Vi har samarbeidet med Dagsverket om produksjonen av bassene, og med Jonny Snorkel/Darling Media om brosjyren. Trondheim Kommune har som vanlig støttet oss med noen kroner, slik at vi ikke skal gå i minus. Og igjen nevner vi grasrotgiverne til Foreningen for Bassens Fremme. Takk til alle disse.

Bruk bassen!
Bassesettene er geniale julegaver, men det er viktig at bassene faktisk blir brukt og ikke bare havner som utstilling på hylla. Enten du kjøper til deg selv eller noen andre; følg opp og se til at bassen ikke blir liggende i boksen sin, men benyttes slik det er meninga den skal!